photo1 photo1 photo1 photo1 photo1 photo1 photo1 photo8 photo9 photo10


Zapytanie ofertowe na „Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków – przerwy kawowe i lunche oraz obsługa cateringowa wizji terenowej wraz z ogniskiem w dniach 15-18 maja 2018″

piątek 27.04.2018

Zamawiający, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska z siedzibą w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 166, działając na podstawie art. 4.8 ustawy PZP (Dz. U. z 2015 r. poz. 2164) oraz Zarządzenia nr 18/2014 Rektora SGGW z dnia 16.04.2014 r, zaprasza do złożenia oferty na: Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków – przerwy kawowe i lunche oraz obsługa cateringowa wizji terenowej wraz z ogniskiem dla uczestników spotkań organizowanych w dniach 15-18 maja 2018r w ramach projektu „FramWat: Framework for improving water balance and nutrient mitigation by applying small water retention measures” realizowanego w ramach programu Interreg Europa Środkowa finansowanego ze środków Europejskiego funduszu rozwoju regionalnego.

Termin składania ofert: 07.05.2018, godzina 16.00.

 

Załączniki

Treść zapytania ofertowego

Załącznik 1. Opis przedmiotu zamówienia

Załącznik 2. Formularz ofertowy – katering

Załącznik 3. Formularz ofertowy – ognisko

Ogłoszenie o wyborze najkorzystniejszej oferty


Brak komentarza

Brak komentarza.

Kanał RSS z komentarzami do tego wpisu.

Przepraszamy, możliwość dodawania komentarzy jest obecnie wyłączona.

Copyright © 2009 – . Wordpress Theme developed by Web Hosting Fan.


Zaloguj się
Administrator strony